1
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Το να κερδίζουμε λεφτά απο την ανακύκλωση των μελανοδωχείων... Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε με χειρότερη ποιότητα. Στην 123Refills η μοναδική τεχνογνωσία μας τριών σταδίων στο ξαναγέμισμα εξασφαλίζει ότι τα προιόντα μας θα συμπεριφερθούν ακριβώς όπως και στα αυθεντικά. Η 123Refills παρέχει στούς πελάτες της 100% γραπτή εγγύηση γιά όλα της τα προιόντα.
2
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Το σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό στα καταστήματα μας, παρέχει στούς πελάτες του, όλες εκείνες τις συμβουλές πού χρειάζονται ώστε να αποφασίσουν αυτοί ποιά είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους. Αλλά πρωτίστως ή εξυπηρέτηση του πελάτη, δέν σταματάει στην πώληση τού προιόντος.....είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις του πελάτη
3
ΑΞΙΕΣ
Όλοι θέλουν να εξοικονομούν χρήματα.....Η 123Refills προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές έως καί 85% και ταυτόχρονα ο πελάτης μας αισθάνεται άνετα στα ειδικά διαμορφωμένα καταστήματα μας. Είμαστε χαρούμενοι πού βλέπουμε τούς πελάτες μας ξανά καί ξανά πού αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.