Η Εταιρια
Σε μια δυναμικά ανερχόμενη αγορά να προσφέρεις οικονομικές λύσεις, κατέχοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και τεχνολογική υπεροχή! Αν πληροί μια επένδυση όλα τα παραπάνω, τι πιο απλό! Πράγματι η αγορά αναλωσίμων εκτυπωτών είναι μια από τις μεγαλύτερες και συνεχώς διευρυνόμενες αγορές σε μέγεθος και τζίρο παγκοσμίως. Η 123REFILLS μετά από μια πολυετή εμπειρία στο χώρο, έρχεται να καλύψει αφ' ενός την απαίτηση των καταναλωτών για οικονομικότερες-έως και 85%- και παράλληλα εγγυημένα ποιοτικές λύσεις σε μελάνια και αφ' ετέρου να προσφέρει σε δυναμικούς και δραστήριους επιχειρηματίες μια χαμηλού κόστους και ρίσκου, αποδοτική επένδυση.

Με αφετηρία πολλά χρόνια πριν, η 123REFILLS δραστηριοποιήθηκε αρχικά ως e-shop, διαθέτοντας μέσω διαδικτύου τα μοναδικά προϊόντα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας UNI-KIT, η οποία εδρεύει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η 123REFILLS δεν άργησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, η οποία σε συνδυασμό με τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand name της εταιρείας οδήγησε στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων λιανικής.

Μοναδικό concept
Το «κλειδί» της επιτυχίας του concept 123REFILLS οφείλεται στη μοναδική τεχνογνωσία που κατέχει η UNI-KIT σχετικά με τον κλάδο των εκτυπωτών, τεχνογνωσία που της επέτρεψε να κατασκευάσει, το αξεπέραστης ποιότητας αδιάβροχο μελάνι DURAFIRM TECHNOLOGY, με κατοχυρωμένη πατέντα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποστολή της 123REFILLS είναι να παρέχει στον καταναλωτή μια πολύ οικονομικότερη και ταυτόχρονα ποιοτική και αποδοτική εναλλακτική λύση στα αναλώσιμα εκτυπωτών, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στα καταστήματα της εταιρείας ο πελάτης μπορεί να βρει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της UNI-KIT όπως συμβατά μελανοδοχεία, σετ do-it-yourself, συσκευασίες bulk και ink, αλλά έχει και τη δυνατότητα να ξαναγεμίσει τα άδεια μελανοδοχεία του σε λίγα μόνο λεπτά. Η υπηρεσία ξαναγεμίσματος πλαισιώνεται με ποιοτικό έλεγχο πολλαπλών σταδίων και με εγγύηση απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

Παράλληλα η αλυσίδα στην προσπάθειά της για πλήρη κάλυψη των αναγκών και προτιμήσεων των πελατών, διαθέτει και επώνυμα μελάνια και χαρτιά εκτυπώσεων, καθώς επίσης και μια περιορισμένη γκάμα εκτυπωτών. Τέλος, η 123REFILLS λόγω της πολυετούς της εμπειρίας και της μοναδικής της τεχνογνωσίας επιτυγχάνει την κάλυψη της πλειονότητας των εκτυπωτών που κυκλοφορούν στην αγορά, ανεξαρτήτως brand (Canon, Lexmark, Hewlett-Packard, Epson, Apple, Panasonic, Xerox, Brother κ.ο.κ.) ή είδους (inkjet ή laser).

Η αγορά αναλωσίμων εκτυπωτών είναι μια από τις μεγαλύτερες και διευρυνόμενες αγορές σε μέγεθος και τζίρο παγκοσμίως. Η 123REFILLS, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έρχεται να καλύψει αφενός την απαίτηση των καταναλωτών για οικονομικότερες (έως και 85%) και ποιοτικές λύσεις σε μελάνια και αφετέρου να προσφέρει σε δυναμικούς και δραστήριους επιχειρηματίες μια επένδυση με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και μεγάλη απόδοση.