Η ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΜΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Με αυτο τον τρόπο εξασφαλίζουμε επιτυχώς αυτό πού επιθυμεί ο πελάτης, δηλαδή εξαιρετική ποιότητα προιόντων. Αυτή η διαδικασία ταυτόχρονα με την χρήση αρίστης ποιότητας υλικών είναι πού μας διαφοροποιεί απο τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι καί ένα απο τα κλειδιά της επιτυχίας μας.
Number One
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Όλα τα μελανοδοχεία καθαρίζονται πλήρως από τα καταλοιπα καί ελέγχονται γιά τυχόν προβλήματα καίφθορές. Όλο το παλιό μελάνι και τόνερ αδειάζεται. Όλα τα εξαρτήματα που έχουν φθορά αντικαθίστανται με καινούργια καί προετοιμάζεται το μελανάκι γιά την αναγόμωση
Number Two
ΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΜΑ
Κάθε μελανοδοχείο πού έχει περάσει επιτυχώς το πρώτο στάδιο, ξαναγεμίζετε με δικής μας φόρμουλας υλικά αρίστης ποιότητας.
Number Three
TEST
Κάθε μελανοδοχείο πού ξαναγεμίζετε ελέγχεται άν έχει την ίδια ποσότητα ή σε πάρα πολλές περιπτώσεις περισσότερο μελάνι από το αυθεντικό. Πολλά μελανοδοχεία γεμίζονται στην διπλάσια ποσότητα. Στήν συνέχεια το μελανοδοχείο ελέγχεται σε μηχάνημα αν δουλεύει σωστά και μόνο άν είμαστε 100% σίγουροι γιά την ποιότητα της εκτύπωσης, το δίνουμε στόν πελάτη.
Μόνο εκείνα τα μελάνια που περνούν και τα 3 στάδια μας αφήνουν ικανοποιημένους

σκέψου οικονομικά    |σκέψου το περιβάλλον    | η διαδικασία   |γιατί μας επιλέγετε    |join us